•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Henks u trci za tri Zlatne maline

Zlatna malina dodeljuje se od 1980. godine, a nominacije bira 1.000 članova istoimene fondacije, koja parodira američku Akademiju filmskih umetnosti i nauka.
Film "Elvis" koji se pominje kao jedan od favorita za dodelu prestižnog Oskara, nije sprečio organizatore dodele američke nagrade Zlatna malina za najgora filmska ostvarenja, da Tomu Henksu koji glumi u tom filmu, dodele tri nominacije za nagradu koja parodira Oskare.

Glumac je ušao u uži izbor organizatora satiričnih trofeja za uloge menadžera Elvisa Prislija u biografskom filmu posvećenom "Elvisu" i Đepeta u rimejku Diznijevog "Pinokija".

Organizatori su naveli da je nastup Henksa u filmu "Elvis" "najviše ismevana gluma 2022. godine".

Henks je zajedno sa svojim rastegljivim licem i smešnim akcentom nominovan u posebnoj kategoriji "najgoreg para na ekranu", dodali su organizatori.

Ostvarenje "Pinokio" jedan od od pet filmova nominovanih u kategoriji najgoreg filma. Na tom spisku je film "Blonde", priča o Merilin Monro.

Zlatna malina dodjeljuje se od 1980. godine, a nominacije bira 1.000 članova istoimene fondacije, koja parodira američku Akademiju filmskih umetnosti i nauka.

Za prijem u tu fondaciju dovoljna je pretplata od 40 dolara godišnje.

Pobednici koji obično ne dođu na ceremoniju dodele, dobijaju skulpturicu zlatno-žute maline koja košta 4,79 dolara.

Pobednici su svake godine proglašeni dan pre dodele Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.

Podeli:



Preporucujemo