•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Kruz: Bez scijentologije ne bih bio tu gde sam

Glumac koji je već 30 godina sledbenik scijentološke crkve tvrdi kako ga je ona formirala kao osobu i uticala na njegov život. Kruz danas slovi za jednog od najpoznatijih scijentologa.

Iako se te teme retko dotakne, na premijeri svog novog filma 'Jack Reacher: Nema povratka' progovorio je o scijentologiji. Glumac u vezi te religije ima samo pozitivna iskustva.

"Scijentologija mi je jako pomogla u životu - rekao je glumac koji je u kontroverznoj religiji proveo više od tri decenije.

On tvrdi da ga je ona formirala kao osobu i uticala na njegov život. U scijentološku crkvu uvela ga je bivša supruga Mimi Rodžers (60), 1986. godine, a sada slovi za jednog od najpoznatijih scijentologa.

"Bez nje, ja ne bih bio tu gde jesam. To je prekrasna religija" - zaključio je glumac.

U intervjuu kojeg je dao Playboyu pre četiri godine izjavio je da izbegava temu scijentologije jer ne želi da nameće svoju religiju.

Poslednjih nekoliko godina scijentološka crkva je 'pod lupom' zbog skandala u kojima se našla. U dokumentarnom filmu 'Pročišćenje: Scijentologija i tamnica vere' prikazano je nasilje nad bivšim sledbenicima što je vođa crkve David Miscavige (56) demantovao.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...