•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Kruz objavio fotografiju novog 'Top Gana'

Holivudski glumac Tom Kruz objavio je fotografiju iz postprodukcije filma na svom Twitteru uz komentar #Day1 i čuvenu frazu borbenih pilota iz filma: "Feel the need"

Holivudski glumac Tom Kruz otkrio je tizerom na društvenim mrežama da je započela postprodukcija dugoočekivanog nastavka kultnog filma iz 1986. godine Top Gana.

Kruz je podelio fotografiju na Twitteru u uniformi iz koje prepoznajemo da je ponovo u ulozi Pita Maverika Mičela, uz komentar: #Day1 i čuvenu frazu borbenih pilota iz filma: "Feel the need".

Variety je objavio da će nastavak filma koji je proslavio Kruza nositi naziv Top Gun: Maverick i fokusiraće se na tehnologiju drona.

Maverik prati pilote borce dok se bore sa dron tehnologijom koji čini da njihov stari način letenja postaje zastareo. Prošle godine je producent Džeri Brukhamjer rekao da bi voleo da film uđe u bioskope u julu 2019. godine. Reditelj filma je Džo Kosinski, koji menja Tonija Skota, koji je preminuo 2012. godine.

Premijera filma očekuje se 12. jula 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...