•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Kruz se nagodio sa tabloidom

Glumac Tom Kruz nagodio se u slučaju tužbe vredne 50 miliona dolara protiv nemačke medijske kompanije zbog objavljivanja informacije da je napustio ćerku Suri nakon razvoda od glumice Keti Holms.

Advokati Kruza i Bauer izdavačke kompanije, koja objavljuje časopise "Life & Style" i "InTouch Weekly" dogovorili su se o odbacivanju tužbe, pri čemu svako plaća svoje troškove i advokatske honorare, preneo je Rojters.

Kruzov advokat je izjavio da su holivudski glumac i Bauer rešili spor, kao i da nemački izdavač nikad nije nameravao da napiše da je Tom Kruz prekinuo svaku vezu sa ćerkom i da žale ako je neko izvukao takav zaključak iz onoga što su oni objavili.

Uslovi nagodbe su poverljivi, a Bauerovi advokati nisu bili dostupni za komentar.

Kruzova tužba, u kojoj je stajala i stavka o narušavanju privatnosti, omogućila je uvid u do tada čvrsto skrivan privatni život zvezde serijala "Nemoguća misija", uključujući i detalje o njegovom razvodu od Keti Holms i sajentologiji.

Suđenje po toj tužbi trebalo je biti zakazano za jun, a Kruz je na sudu prošlog meseca negirao da je izbacio sedmogodišnju ćerku iz svog života na bilo koji način - "fizički, emotivni, finansijski i svaki drugi".

Kruz je podneo tužbu u oktobru 2012. nakon što su Bauerovi magazini u svojim člancima optužili pedesetjednogodišnjeg glumca da je napustio ćerku Suri.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...