•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom i Džeri u novim vragolijama!

Mačak Tom i miš Džeri nastavljaju svoje vragolije u novom filmu „Tom i Džeri". Priča se u ovom crtanom filmu uvek skoro isto završava, besni mačak koji vrišti od bola, dok se još jedna zavera okreće protiv njega, i miš koji se smeje u nekom ćošku zadovoljan.

Iako su naslovni likovi animirani u sličnim stilovima, novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima i scenografijom iz stvarnog sveta. Kloi Grejs Mortez glumi organizatora venčanja u jednom hotelu, i očekuje da se miš Džeri iseli iz hotela u kome će se održati venčanje.

Scenario za film napisao je Kevin Kostelo i zasnovan je na klasičnim likovima Džozefa Barbare i Vilijama Hane.

U filmu glume i Majkl Pena, Rob Delan, Kolin Džost i Ken Džeong, a reditelj je Tim Stor.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...