•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tomas Gibson otpušten iz serije 'Zločinački umovi'

Američkim medijima potvrđeno je iz studija Ej-Bi-Si i Si-Bi-Es da je „Tomas Gibson otpušten iz Zločinačkih umova, a kreativni detalji o tome kako će njegov lik nestati iz serije biće objavljeni naknadno“.

Incident se desio nedavno nakon što je Gibson došao u verbalni sukob sa jednim od producenata. Očevici su otkrili da je poznati glumac u jednom trenutku eksplodirao i udario producenta u nogu.

Posle incidenata, izjavio je da voli Zločinačke umove, čemu najbolje svedoči činjenica da je poslednjih nekoliko godina u seriju uložio dušu i srce.

„Želim da se zahvalim piscima, producentima, glumcima i našoj neverovatnoj ekipi. Ono što je najvažnije, zahvaljujem se i najboljim obožavaocima koje svaki šou-program može samo da poželi“, rekao je Gibson.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...