•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Top 5 momenata sa 84. dodele Osakara

Noćašnja dodela Oskara je, kao i svaka svečanost, naravno imala svoje lepe i manje lepe trenutke. Domaćin, glumac Billy Crystal je bio zabavan, a pobednici su bili stalno iznenađeni. Meryl Streep je bila predivna kada je primala nagradu za najbolju glumicu. Evo i top 5 momenata 84. dodele:

1) Emma Stone je prezentovala dodelu Oskara za Najbolje vizuelne efekte sa Ben-om Stiller-om. Stoner-ova je bila zabavna, zanimljiva, ali je i pokazala poštovanje prema samoj nagradi. Donela je puno energije na binu u trenuku.

2) Christopher Plummer je osvojio Oskara za Najboljeg sporednog glumca. To je svakako zasluženo, ne samo zbog njegove dugogodišnje karijere, koja je prošla gotovo nezapaženo od strane Akademije, već i zbog svoje odlične uloge u filmu „Beginners“. Sam trenutak je bio jako emotivan, ali i umeren, zaista majstorski.

3) Deo koji je posvećen filmskim radnicima preminulim u protekloj godini „In Memoriam“ je bio savršeno montiran i prikazan tek pred kraj ceremonije. Montaža je bila jako brza, imalo je jako puno lica, ali i video klipova onih najvećih. Nije napravljena „velika stvar“ od nedavno preminule Whitney Houston, ali je počasno mesto primalo čarobnoj Elizabeth Taylor.

4) Glumačka ekipa filma „Bridesmaids“ koje su se takođe našle na bini su donele dašak svežine i očarale sve i povratile živost u drugi deo ceremonije dodele, koji je pretio da postane dosadan.

5) Octavia Spencer je pustile suze kada je primila Oskara za Najbolju sporednu glumicu. Nagradu je primila uz ovacije, koje su pravi dokaz da je ona to zaista i zaslužila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...