•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Top Gear će imati voditeljku, kandidatkinje Jodie Kidd i Suzi Perry

Popularna BBC-jeva automobilistička emisija Top Gear imaće i žensku voditeljku. Govoreći za BBC-jev Radio 5, novi voditelj emisije Chris Evans je rekao da će jedna voditeljska funkcija pripasti ženi.

U aprilu 1977. godine je emitovana peizoda Top Geara u kojoj je voditeljica bila Angela Rippon. Ona je bila i prva voditeljica na BBC-jevoj nacionalnoj televiziji sa stalnim radnim odnosom. Ona je bila voditeljica u prve dve sezone Top Geara. Koliko je to davno bilo najbolje govori činjenica da legendarni i sada bivši voditelj Top Geara Jeremy Clarkson u to vreme nije posedovao ni vozačku dozvolu.

Prvi Top Gear je imao 515 epizoda, a voditelja je zaista bilo mnogo. Kada su Andy Wilman i Jeremy Clarkson preuzeli svoje dužnosti, mogućnost da se u emisiji nađe i voditeljica potpuno je nestala. Ali, sada više nema Clarksona, kao ni njegovih kolega Hammonda i Mayja, a novi voditelj Evans je potvrdio da će jedna žena biti njegova kolegenica.

Najozbiljnija kandidatkinja je Jodie Kidd, tridesetšestogodišnji model, TV ličnost, zaljubljenica u trke, učesnica relija Gumball 3000, zaljubljenica u Maseratijeve automobile i još mnogo toga.

Jodie je 2003. godine postavila rekord kruga na Top Gearovoj stazi u Suzukijevom modelu Liana, a kasnije ju je nadmašio Simon Cowell.

Glavna konkurentica Jodie Kidd je četrdesetpetogodišnja Suzi Perry, BBC-jeva novinarka koja se bavi sportom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu