•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Top Gun je postao još bolji Tom Kruz dobio urnebesnog dlakavog partnera

„Top Gun: Maverik” je jedan od najvećih filmskih hitova ove i poslednjih deset godina, pravi globalni fenomen sa skoro 1,5 milijardi dolara zarade na blagajnama. Sviđa se publici, sviđa se kritici. A sada je, šale se na internetu, postalo još bolje. Ili barem slađe i smešnije.

Naime, ekipa sa Jutjub kanala OvlKitti iskoristila je veliki uspeh filma i na kraju realizovala dugo željeni projekat - meš-ap video u kojem su spojili Toma Kruza, odnosno Maverika i crnu mačku.

Snimak je iz prvog Top Guna, sa OvlKitti koji je zamenio Goose. Kruz i čupava mačka (pravo ime Lizi), igrajte odbojku, vozite motor, trkajte se nebom i živite životom najboljih pilota.

Top Gun je najnoviji rad tima sa kanala koji ima 2,26 miliona pretplatnika. Zvezda je Lizi, petogodišnja dugodlaka zelenooka mačka iz Portlanda, Oregon, SAD. Lizi ima zavidnu filmsku karijeru. Kažu da je izuzetno vredna i da zna svoj posao, voli laserske pokazivače i krem sir, a najviše voli kada joj se honorar plaća u poslasticama i češkanju.

OvlKitti, to je Lizzie, je prava zvezda A-liste i pojavljivala se u filmovima kao što su Ratovi zvezda i Hari Poter, bila je strašna u Jurskom parku i The Shining, blistala je u Titaniku i 50 nijansi sive.

Odradila je sjajan posao i u Igri prestola i u videu Arijane Grande.

Podeli:



Preporucujemo