•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tous les soleils (2011)

Alesandro je Italijan koji je profesor barokne muzike u Strazburu. On živi sa svojom 15-godišnjom ćerkom Irinom tinejdžerkom punom gneva, i svojim bratom Kramponeom, dobrodušnim, otkačenim anarhistom koji pokušava da dobije status političkog izbeglice otkako je Berluskoni stupio na vlast.

Alesandro se ponekad oseća kao da podiže dvoje tinejdžera, ali ne primećuje koliko je i sâm bespomoćan kad se suočava sa životnim izazovima. Želeći da bude savršen otac, potpuno zaboravlja na svoj ljubavni život, ali grupa njegovih prijatelja lakrdijaša ga zabavlja i ne dozvoljava da se oseća usamljeno.

Njegova ćerka počinje da otkriva šta je ljubav, i pre nego što shvati šta ga je snašlo, Alesandrov svet će biti okrenut naglavačke.

Žanr:komedija
Godina:2011
Reziser:Philippe Claudel
Scenario:Philippe Claudel
Uloge:Stefano Accorsi, Neri Marcorè, Clotilde Courau
Studio: Union Générale Cinématographique (UGC)
Zemlja:France
Jezik:Francuski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...