•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tragična priča o životu Vitni Hjuston uskoro u bioskopima

Film “I Wanna Dance with Somebody”u središte priče stavlja muzičku ikonu Vitni Hjuston.

Naomi Aki tumači glavnu ulogu u ostvarenju koje je zasnovano na životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove. Na repertoaru domaćih bioskopa publika će biti u prilici da gleda film o najvećoj pevačici svih vremena u decembru.

Najnoviji trejler filma ‘I Wanna Dance with Somebody’: Film o Vitni Hjuston prikazuje nam dodatne detalje iz Vitnine karijere i privatnog života.

Njen otac, Džon Rasel, koji je ujedno bio i njen menadžer, teško je pronalazio ravnotežu između njihovog porodičnog i poslovnog odnosa. Rediteljka Kesi Lemons pažljivo je dočarala i Vitninu vezu sa muzičarem Bobi Braunom, sa kojim je imala i porodicu. Međutim, i pored dve dominante muške figure u njenom životu, muzika je obeležila život Hjustonove.

Kroz novi trejler se provlači i bezvremenski hit I Will Always Love You iz filma Telohranitelj.

Film nam šalje poruku da muzika Vitni Hjuston nije znala za granice, a da je pozorinica bila jedino mesto gde je uspešno pronalazila sebe i svoju svrhu.

U biografskoj drami I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston lik Vitni Hjuston tumači Naomi Aki (Star Wars: The Rise of Skywalker, Lady Macbeth), Stenli Tuči (Spotlight, The Lovely Bones) glumi muzičkog producenta Klajva Dejvisa (Spotlight, The Lovely Bones), a Tamara Tuni (Flight, The Devil’s Advocate) blista u ulozi Vitnine majke Cisi. U ostalim ulogama pojavljuju se Klark Peters, Nafesa Vilijams i Ašton Sanders.

Elton Džon, Fredi Merkuri, Elvis Prisli, Eminem, Selena, Rej Čarls samo su neka od zvučnih imena čiji su se životi pojavili na bioskopskim platnima. Ostvarenje I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston predstavlja više od obične biografije. Od 22. decembra domaća publika biće u prilici da uživa u odličnom soundtrack-u i predivnim kadrovima filma.

Podeli:



Preporucujemo