•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trailer za film 'Into the Storm'

Film katastrofe 'Into the Storm' predstavio se prvim teaser trailerom. Rediteljsku palicu za triler o razornom tornadu drži Steven Quale, dugogodišnji saradnik Jamesa Camerona koji je režirao i peti deo horor filma 'Final Destination 5'.

Priča je predstavljena kroz snimke videokamera i kamera sa mobilnih telefona, a prati mnogobrojne stanovnike malog grada u Oklahomi i lovca na oluje kao i njegovu ekipu u trenu kada super tornado pogodi njihovu malu zajednicu.

Glumačku ekipu filma predvode Richard Armitage, koga znamo po ulozi iz Hobbita i Sarah Wayne Callies iz Živih mrtvaca. Uz njih se u filmu nalaze i Jeremy Stumper, Nathan Kress, Matt Walsh i Kyle Davis.

Scenario potpisuje John Swetnam, a film 'Into the Storm' će sa prikazivanjem početi u avgustu, a do tada proverite šta nas očekuje u prvom teaser traileru:

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu