•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Travolta vs Cruise - da li je na pomolu veliki sukob?

Osim što mu zamera što ga nije podržao usred homoseksualnog skandala, Travolta smatra da se Tom Cruise poneo kao slabić u razvodu sa Katie Holmes.

'John je u ratu s Tomom. On veruje da je Tom ispao slabić u razvodu s Katie. Tvrdi da ni on ni njegova supruga Kelly ne bi tako lako i brzo odustali od braka', izjavio je za jedan od razloga mržnje izvor blizak glumcima.

Drugi razlog krije se u Travoltinom homoseksualnom skandalu, usred koga mu Tom nije dao svoju podršku. 'John je povređen jer Tom nije stao iza njega. Dok su ga drugi sajentolozi podržali, Tom, koji se smatra najmoćnijim sajentologom među slavnima, nije rekao ni jednu lepu reč o njemu', nastavio je isti i jednako blizak izvor.

Sve to kulminiralo je u trenutku kad je Katie predala papire za razvod, pa je John krenuo u napad (preko posrednika): 'John je rekao prijatelju da bi voleo da kaže Tomu da je slabić. Ovako nešto se meni nikada ne bi dogodilo!'

'Nakon svega, John veruje i da bi trebao zameniti Toma na najisturenijoj poziciji u Sajentološkoj crkvi', zaključio je izvor.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...