•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Travoltin "Gotti" idalje u planu

Izvršni producent Novog Travoltinog mafijaškog filma o ozloglašenoj porodici Goti, odbacio je navode da se odustalo od projekta.

Zvezda "Petparačkih priča" će se naći u glavnoj ulozi, igraće Džona Gotija u filmu "Gotti: Three Generations". Međutim, Holudom su se počele širiti glasine da se odustalo od projekta nakon što su dva masera podnela prijave protiv Travolte radi navodnog seksualnog uznemiravanja.

Prijave su u međuvremenu povučene i odbačene kao neosnovane, a izvršni producent Mark Fiore tvrdi da produkcija ni u jednom trenutku nije bila ugrožena zbog tih lažnih tvrdnji.
Rekao je: "Ne znam zašto bi iko rekao nešto tako glupo. Nisam odustao od filma zbog lošeg publiciteta. Punom parom radimo na filmu a Džon Travolta i dalje ima ulogu Gotija. Džon je dugo prisutan u ovom poslu... loš publicitet znači odličnu zaradu na blagajnama. Da budem iskren, ni najmanje nisam zabrinut zbog toga."

Snimanje filma o čuvenoj mafijaškoj porodici je zakazano za novembar ove godine (2012.).

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...