•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler novog SF filma 'Dune' pogledalo više od 20 miliona ljudi

Dina je jedan od najvećih SF romana ikad napisanih, a napokon je stigao i trejler za najnoviju adaptaciju, koja obožavaocima daje pogled na kultni roman Frenka Herberta iz 1965. kroz oči reditelja Denisa Viljanueve.

Glumačka postava prepuna je zvezda, među kojima su Timoti Šalame, Rebeka Ferguson, Oskar Ajzak, Stelan Skasgard, Zendeja, Džejson Momoa, Još Brolin, Dejv Batista i Havijer Bardem.

Viljanuevi, naravno, pojam epskog SF-a nije stran, s obzirom na to da je prethodno režirao filmove kao što su Blade Runner 2049. i Arrival. Trejler je predstavljen pre nekoliko dana, a već je prikupio skoro 20 miliona pregleda samo na platformi YouTube, uz oduševljene komentare fanova.

Planirano je da Dina bude prvi od dva filma temeljena na Herbertovoj originalnoj knjizi. Očekuje se da će film koji stiže krajem godine obuhvatati prvu polovinu, dok će drugi film (koji još nema naslov ili datum izlaska) pokrivati ​​ostatak romana.

Inače, adaptacija Dine Dejvida Linča iz 1984. godine, uprkos skromnoj zaradi i podeljenim kritikama, postala je kultni film. Zahvaljujući IMDB-u, može se videti i kako trejler nove adaptacije izgleda u odnosu na Linčovu.

Dina bi u bioskope trebalo da stigne 18. decembra.

Podeli:



Preporucujemo