•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za film 'Prijatelji' kruži internetom

Trejler za film “Prijatelji” kruži internetom, a navodno je reč o filmskom ostvarenju zasnovanom na popularnom američkom sitkomu istog naziva.

Poslednja epizoda serije “Prijatelji“ emitovana je davne 2004. godine, a od tada se ljubitelji serije nadaju ponovnom okupljanju šest prijatelja. Trejler, koji je nedavno objavljen, pobudio je nadu da bismo uskoro mogli da gledamo film sa novim dogodovštinama Monike, Rosa, Čendlera, Rejčel, Fibi i Džoija.

Sve epizode popularne serije iz devedesetih nedavno su postale dostupne korisnicima Netfliksa. Na društvenim mrežama odmah su počela da pljušte priznanja korisnika da se serija ponovo gleda i to više epizoda zaredom.

Onda se niotkuda pojavio trejler za film sa čuvenom šestorkom i “najavom“ filma u kojem se prijatelji okupljaju.

U poslednjoj epizodi serije Moniku i Čendlera ostavili smo da se bore sa čarima roditeljstva, Ros i Rejčel samo što su otkrili da su zaljubljeni jedno u drugo, ali je Rejčel ipak otišla u Pariz zbog poslovne ponude.

U trejleru koji najavljuje film u kojem se prijatelji nakon mnogo godina ponovo zbližavaju, otkriveno je da su Čendler i Monika pred razvodom, a Rosovi klinci Ben i Ema već su đaci.

Tek tada nastala je pometnja na mrežama jer su se mnogi nakon pojave trejlera ponadali da se film o okupljanju prijatelja zaista snima.

Ipak, reč je o nezvaničnom trejleru. Video-snimak je objavio Smasher, kanal na Jutjubu koji često pravi vrlo uverljive, ali lažne najave za filmove.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....