•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za film „Boemska rapsodija”: muzika, drama i neverovatna priča na jednom mestu

Na radost svih poštovaoca lika i dela Fredija Merkjurija i grupe Queen, objavljen je drugi trejler za film „Boemska rapsodija“, koji će gledaocima još više približiti priču o ovoj legendarnoj grupi i njenom frontmenu.

Film „Boemska rapsodija“, u kojem Rami Malek tumači jedinstvenog Fredija Merkjurija, donosi neverovatnu priču o grupi Queen - od nastanka benda i njegovim članovima koji su bili sjajni studenti u Londonu, do blistavih uspeha i svetske popularnosti. Film prati i period kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u iz 1985. godine, koji je u prenosu uživo gledala publika od 1,9 milijardi ljudi, a sve u cilju da se prikupi novac za pomoć gladnima u Africi.

„Queen je bio EMI-jev najveći bend. Imali su sluha da prepoznaju ono nešto što je njihovu publiku privlačilo da sedne i sluša. Svi članovi grupe Queen su neverovatni muzičari i kompozitori, ali Fredi je bio frontmen. On je bio najveća zvezda sa kojom sam radio – a radio sam sa Džordžom Harisonom i Polom Mekartnijem. Oni su bili neverovatno talentovan bend, prave zvezde u pogledu neobičnosti, ekstravagantnosti i konstantnog stvaranja hitova“, izjavio je Brajan Sutal, autor više od 20 knjiga o muzičkoj industriji.

Pored Ramija Maleka, u filmu ćemo gledati Gvilima Lija u ulozi glavnog gitariste grupe Queen Brajana Meja, Bena Hardija kao bubnjara Rodžera Tejlora, i Džona Mazela kao bas gitaristu Džona Dikona.

Film „Boemska rapsodija“ u domaće bioskope stiže 1. novembra, a do tada pogledajte najnoviji trejler koji će sigurno doneti malo rokenrola svakom ko ga pogleda.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...