•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za novi film Russella Crowea 'Unhinged'

"Unhinged" je predstojeći američki triler u kojem glume Russell Crowe, Caren Pistorius, Jimmi Simpson i Gabriel Bateman.

Film je režirao Derrick Borte, a scenario je napisao Carl Ellsworth. Premijerno prikazivanje planira se za 1. juli 2020. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Unhinged" je psihološki triler koji vodi do nepredvidivog i zastrašujućeg zaključka.

Radnja počinje s Rachel (Caren Pistorius) koja kasni na posao kad se nađe u sukobu sa strancem (Crowe) koji je razočaran u život i oseća se nevidljivo i nemoćno. Rachel se nažalost našla na njegovom putu i on počne napadati sve koje ona voli samo kako bi pokazao svetu da je još uvek bitan i da je nauči neke smrtonosne lekcije.

U filmu glume i Anne Leighton, Michael Papajohn, Lucy Faust, Austin P. McKenzie te Devyn A. Tyler.

Podeli:



Preporucujemo