•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trudna Halle Berry do jutra je sa gostima ludovala na svojoj svadbi

Tračevi kako će se Halle Berry treći put udati pokazali su se istinitima. Lepa glumica i njen verenik, glumac Olivier Martinez u subotu su se venčali u Olivierovoj rodnoj Francuskoj. Svadbena ceremonija održala se u dvorcu Chateau des Conde samo sat vremena udaljenom od Pariza.

U malenoj kapelici unutar dvorca bilo je svega pedesetak zvanica, među kojima su bili i Martinezova mama Rosemarie i brat Vincent i Halleina petogodišnja ćerka Nahla. Kako bi se zaštitili od znatiželjnih pogleda i bliceva fotoaparata, oko ulaza u dvorac i kapelicu postavili su bele šatore.

“Halle je imala elegantnu venčanicu krem boje. Do dvorca je došla u staroj beloj limuzini. Oboje su bili jako lepi i celi obred bio je jako dirljiv” – ispričala je jedna od zvanica.

Dodla je kako je 46-godišnja glumica uprkos trudnoći sa suprugom i gostima do jutra slavila na svojoj svadbi. Halle i godinu dana stariji Olivier za četiri meseca će dobiti sina i zato su požurili sa venčanjem.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...