•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tunel u San Francisku će nositi ime Robina Vilijamsa

Najpoznatiji tunel u Kaliforniji, Valdo tunel ili “Tunel duge”, koji spaja okrug Marin sa San Franciskom poneće ime pokojnog glumca Robina Vilijamsa.

Senat u Kaliforniji juče je usvojio peticiju za promenu imena tunela koju su nakon smrti proslavljenog glumca pokrenuli njegovi poštovaoci a koju su podržali i članovi porodice pokojnog glumca.

Robin Vilijams, koji je tragično izgubio život 11. avgusta 2014. godine, od 16 godine je živeo u gradiću Tiberon u okrugu Marin gde je i završio koledž.

- Robin Vilijams je bio veliki prijatelj naše zajednice u San Francisku.

“Imao je običaj da se nenajvljen pojavi na nastupima neafirmisanih komičara i da svakom mladom kolegi da podstrek i podršku. Radio je to na ljubazan i iskren način i mnoge komičare je inspirisao da daju svoj maksimum”, stoji u obrazloženju peticije.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...