•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Twin Peaks se vraća na male ekrane - 'It is happening again'

Američki režiser David Lynch razveselio je poklonike kultne televizijske serije Twin Peaks najavom njenog povratka na male ekrane u 2016., 25 godina nakon emitovanja poslednje epizode.

Dragi prijatelji na Twitteru... it is happening again, objavio je Lynch na popularnoj društvenoj mreži, uz trailer s Laurom Palmer, znakom Dobrodošli u Twin Peaks, logotipom televizijske mreže Showtime i datumom 2016.

Autori David Lynch i Mark Frost napisali su i producirali svih devet novih epizoda koje se događaju u sadašnjosti i ponudiće strastvenim obožavateljima serije dugo očekivane odgovore, poručili su iz Showtimea.

Informacije o glumačkoj postavi nisu objavljene a izvornu su, među ostalima, činili Kyle MacLachlan u ulozi agenta FBI-ja Dalea Coopera, te Lara Flynn Boyle i Joan Chen.

Pre emitovanja novih epizoda Showtime će ponovo emitovani prve dve sezone serije koje su prvi puta prikazane na ABC-u 1990. i 1991. Kasnije je po seriji snimljen i film Twin Peaks: vatro, hodaj sa mnom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...