•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Two Brothers (Deux frères) (2004)

Novi film o svetu divljine proslavljenog režisera Annauda poznatog po ostvarenju The Bear. Umesto mede, ovog puta glavni junaci su dva simpatična tigrića. Annaudova priča nije banalna i nije u fazonu dečijeg programa već ima prave kiplingovske kvalitete. Atmosfera 'Knjige o džungli', tačnije egzotičnost je obezbeđena izborom adekvatnih lokacija, ali glavni kvalitet filma je to što Annaud u svom stilu, uspeva da osmisli idealni avanturistički film (i to ne samo za decu).

U doba kada nas (i našu decu) Hollywood zasipa superherojima i filmovima o raznoraznim spodobama i stvorenjima, pravo je uživanje gledati jednu klasičnu priču, o običnim junacima. Dakle, eto prilike da vašu decu odraslu na Pokemonima upoznate sa realnim svetom, kroz filmsku priču koja se bavi osećanjima. Ta različitost Annaudovom filmu pruža određenu egzotičnost u doba kada su kompjuteri zamenili režisere, snimatelje i glumce.

Žanr:avantura, drama, porodični
Godina:2004
Reziser:Jean-Jacques Annaud
Scenario: Alain Godard
Uloge: Guy Pearce, Freddie Highmore, Jean-Claude Dreyfus
Uzrast:PG
Award:2 osvojene
Studio:Pathé
Zemlja:France
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...