•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U Londonu održana premijera filma „Titanik 3D“

U londonskom Rojal Alebert holu sinoć je održana svečana premijera filma „Titanik 3D“, kultnog filma koji će se ponovo naći u bioskopima u aprilu, mesecu u kom se obeležava stogodišnjica potonuća „Titanika“.

Reditelj Džejms Kameron je rekao je BBC-ju kako čar povratka „Titanika“ „… nije samo u 3D-u, već i u njegovom povratku na bioskopsko platno, gde film najbolje dolazi do izražaja“. Kameron, strastveni ronilac kome je ta strast bila jedan od razloga za snimanje „Titanika“, povodom premijere prekinuo je ronilačku ekspediciju na Pacifiku, tokom koje se spuštao dublje nego ikada do sada.

Kejt Vinslet, za koju je „Titanik“ značio početak holivudske karijere, rekla je da joj je prva pomisao na kovertovanje „Titanika“ u 3D i posmatranja sebe u tom izdanju bila zastrašujuća, mada je „’Titanik’ deo mog DNK“. „Ovaj film je bio od ogromne važnosti za moju karijeru, i dao mi je veliku kreativnu slobodu“, rekla je ona BBC-ju.

„Titanik“ je potonuo u noći 15. aprila na putu od Sauthemptona do Njujorka, povukavši sa sobom u smrt 1517 osoba.

„Titanik 3D“ u domaćim bioskopima naći će se od 5. aprila.

Evo i nekoliko inserata iz ovog ostvarenja:

Zahvaljujemo se MCF -u

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu