•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U PRODAJI KARTE ZA FILMSKI SPEKTAKL 'KAPETAN MARVEL'

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE LJUBITELJE PRAVIH AKCIONIH AVANTURA! KARTE ZA SVEČANU PREMIJERU FILMA "KAPETAN MARVEL" PUŠTENE SU U PRODAJU.

ONA JE NAJJAČI MARVELOV JUNAK I ONA JE DEO DO SADA NEVIĐENOG PERIODA U ISTORIJI MARVELOVOG FILMSKOG UNIVERZUMA!
Novi film koji sa velikim nestrpljenjem očekuju milioni fanova širom sveta, "KAPETAN MARVEL" (CAPTAIN MARVEL) domaću premijeru imaće 6. marta u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, sa početkom u 20 časova.
KARTE ZA OVAJ VIZUELNI SPEKTAKL SU U PRODAJI OD OVOG TRENUTKA!
Ne propustite priliku da među prvima, dan pre redovnog bioskopskog starta, pogledate ovaj neverovatni film u kome naslovnu ulogu tumači dobitnica Oskara, sjajna Bri Larson.



Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

U redovnoj bioskopskoj distribuciji film "KAPETAN MARVEL" naći će se od četvrtka, 07. marta 2019. godine.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu