•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U Transformersima 4 i Džoš Damel

Džoš Damel je najavio da postoji mogućnost njegovog povratka u mega popularnu franšizu 'Transformersi'.

Džoš Damel je prilikom promovisanja svoje nove drame 'Scenic Route' izjavio da će se u novim Transformersima, reditelja Majkla Beja, verovatno naći prostora za njegov lik - pukovnika Lenoksa.

Damel je rekao: ''Bej je odlučio da potpuno promeni glumačku ekpiu, ali za Lenoksa će ipak naći mesta. Ne znam, moguće je da se osetio dužnim reći mi to jer smo razgovarali telefonom.. Radio sam na sva tri nastavka Transformersa koji su imali veliki uticaj na moju karijeru i život uopšte. Bio sam deo nečeg velikog i stvarno sam zahvalan za tri prilike koje mi je Majkl pružio. Nadam se da će mi pružiti i četvrtu.''

Ukoliko se Damel zaista nađe na spisku glumaca novog nastavka Transformersa, njegov lik će biti jedini koji se pojavio u sva četiri filma popularne franšize koja sada kreće u drugom smeru. U glavnoj ulozi bi se ovog put trebao naći ženski lik, a Bej je nagovestio da će se radnja odvijati godinama nakon one u trećem delu Transformersa.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu