•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U krvi Carrie Fisher pronađeni tragovi kokaina, heroina i ekstazija

Rezultati obdukcije glumice Carrie Fisher pokazali su da je tri dana pre avionskog leta 23. decembra 2016. godine kada joj je pozlilo koristila tri vrste droga, pišu američki mediji.

U krvi zvezde filmova Star Wars pronađeni su tragovi kokaina, heroina i ekstazija.

Rezultati su utemeljeni na uzorcima toksikologije uzetih kada je Fisher stigla u bolnicu u Los Angelesu. Istražitelji nisu mogli da odrede uticaj kokaina i drugih lekova na njenu smrt, jer količine droge pronađene u njenoj krvi nisu bile dovoljne da ukažu na to kada ih je glumica konzumirala.

Mrtvozornik iz Los Angelesa je saopštio da je Carrie Fisher preminula od apneje u snu i "drugih faktora". Apneja je stanje u kojem osoba prestaje disati na nekoliko sekundi ili minuta, posebno tokom sna.

"Moja mama se borila protiv ovisnosti o drogama i duševne bolesti celi svoj život, a na kraju je umrla od toga", rekla je njena kćerka Billie Lourd.

U saopštenju mrtvozornika takođe stoji da će uzrok smrti biti naveden kao neodređen.

Podsećamo, Fisher se razbolela tokom turneje na kojoj je promovisala svoju knjigu "The Princess Diarist" 23. decembra, a preminula je četiri dana kasnije. Njena majka Debbie Reynolds preminula je dan kasnije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu