•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U planu šesta sezona serije 'Bekstvo iz zatvora'

Glumac Dominik Parsel odgovorio je na glasine da li će se snimati šesta sezona serije "Bekstvo iz zatvora". Prema njemu, to će se desiti.

Dominik, koji u seriji glumi čoveka koji je nepravedno osuđen na smrt zbog ubistva koje nije počinio, postavio je na Instagramu fotografiju kojom razjašnjava nekoliko glasina, pa i o samoj seriji.

"Glasina 1. Mator sam. Istina je. Imam 50 godina", započeo je glumac svoju objavu da bi posle nekoliko redova spomenuo i kako je šesta sezona u planu.

Treba sačekati zvanično saopštenje, ali njegova objava svakako uliva nadu obožavaocima serije koja se prvi put emitovala 2005. godine.

Ako ćemo da verujemo stranici IMDB, šesta sezona je potvrđena.

"Bekstvo iz zatvora" prati Linkolna Burouza (Parsel) i napore njegovog mlađeg i nadarenog brata Majkla Skoufilda (Ventvord Miler) da ga izbavi iz zatvora, a čitav plan za beg je sakriven u detaljnim tetovažama na njegovom telu.

Sledeće sezone prate njih dvojicu kako beže ali i odmotavaju komplikovano klupko zavere sa najviših političkih vrhova koji su smestili Burouza u zatvor.

Podeli:



Preporucujemo