•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U pripremi čak tri filma o Lanceu Armstrongu

Čak tri velika filmska studija u ovom trenutku planiraju snimanje filmova o jednom od najvećih prevaranata u istoriji sporta - penzionisanom američkom biciklisti Lanceu Armstrongu.

Priča o čoveku koji je preboleo rak, pa nakon toga sedam puta osvojio najveću svetsku biciklističku trku (Tour de France), da bi se nekoliko godina kasnije ispostavilo da je sve uspehe postigao uz pomoć dopinga, kao da je stvorena za filmsko platno. Prepoznali su to, dakako, uvek spremni holivudski moćnici, tako da su u pripremi već tri filma o osramoćenom Teksašaninu.

Poslednja se u priču uključila produkcijska kuća Working Title, čije je sedište u Velikoj Britaniji, ali je u vlasništvu američkog filmskog diva Universala. Working Title je otkupio prava na knjigu "Sedam smrtnih greha" koju je napisao sportski novinar Sunday Timesa David Walsh.

Drugi veliki studio koji kreće u projekt je Paramount Pictures koji ima prava na knjigu "Krug laži", američke autorke Juliet Macur. Već se zna da bi reditelj ovog filma trebao biti J.J. Abrams koji je režirao i hitove poput "Nemoguće misije 3" ili "Zvezdanih staza".

Studio Warner Brothers je otkupio prava na knjigu "Tajna trka", biciklističkog pokajnika Tylera Hamiltona. Režije ovog projekta bi se trebao uhvatiti Jay Roach, inače poznat po komedijama kao što su "Austin Powers" i "Dozvola za brak".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...