•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U prodaji karte za kultni nastavak filma 'Blejd raner 2049'

Karte za kultni nastavak naučno-fantastičnog filma Blejd raner od danas su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Pogledajte među prvima film „Blejd raner 2049" 3D sa Harisonom Fordom i Rajanom Goslingom u glavnim ulogama, 5. oktobra od 19:30 časova u vašem omiljenom bioskopu u gradu.

Režiju ovog nastavka, koji nam donosi priču trideset godina nakon prvog dela, potpisuje Denis Vilnev, dok je za produkciju filma bio zadužen Ridli Skot. Priča prati mladog policajca K, koji sticajem okolnosti otkriva tajnu skrivenu trideset godina, a koja može dovesti do kraja civilizacije. K se daje u potragu za Rikom Dekartom, nekadašnjim policajcem koji je nestao pre 30 godina, a koji možda ima odgovore koje K traži.

Po uzoru na prvi film, kreatori „Blejd Ranera 2049" su se potrudili da što više vizuelnih efekata bude urađeno tokom snimanja, tj. da budu praktični (makete, optičke varke i sl.), a da se što manje radi u post-produkciji. Još jedna zanimljivost koja prati ovaj film je ta da je režiser Denis Vilnev želeo da Rajan Gosling tumači glavnu ulogu, te je lik policajca K napisan isključivo za njega. U slučaju da je glumac odbio da se pojavi u filmu scenario bi morao da se piše iznova.

Film se nalazi u distribuciji Con Film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu