•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U prodaji karte za premijeru najvećeg filmskog spektakla

Karte za premijeru filma „Star WarsPoslednji Džedaji“ 3D, koja je zakazana za sredu 13. decembar u 19 časova, moći će da se kupe već od danas, 10. oktobra na blagajni bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Nakon prikazivanja trejlera filma tokom poluvremena utakmice NFL lige između Minesota Vikinga i Čikago Medveda u Čikagu, koja je počela u 02:15h po srednjoevropskom vremenu, karte za ovaj, verovatno najiščekivaniji film godine, puštene su u prodaju svuda u svetu, pa i u Srbiju u bioskopima Cineplexx.

U filmu „Star Wars: Poslednji Džedaji“, nastavlja se saga o Skajvokerima dok se junaci filma Buđenje Sile pridružuju galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti. Ovo je osmi nastavak svetskog fenomena Star Wars, a radnja se odvija neposredno posle radnje filma „Star Wars: Buđenje sile“.

U filmu igraju Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Serkis, Domnal Glison, Entoni Danijels, Gvendolin Kristi, Keli Mari Tran, Lora Dern i Benisio Del Toro.

Scenarista i reditelj je Rajan Džonson, a producenti Ketlin Kenedi i Rem Bergman. Džej Džej Abrams, Tom Karnovski I Džejson MakGalin su izvršni producenti.

Film se nalazi u distribuciji Taramount Film-a.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...