•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U trci za ulogu novog Bonda nekoliko velikih glumačkih imena

Sudeći prema kladionicama, listu novih džentlmen špijuna koji treba da zamene Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda čini nekoliko imena.

Među njima su Idris Elba, Henri Kavil, Tom Hidelston, Demijan Luis, Tom Hardi, Džejson Stetam i veliko iznenađenje za sve obožavaoce ovog kultnog serijala, glumica Džilijan Anderson.

Od potencijalnih glumaca najviše šanse se daje Idrisu Elbi, koji bi bio prvi crni Bond u istoriji ovih filmova. Glumac svakako ima veliku harizmu i obožavaoci se slažu da bi bio savršen agent 007.

Njega prati glumac Henri Kavil, koji je trebalo da bude prvi izbor za film "Casino Royal", međutim glumac je tada bio previše mlad da bi tumačio ovu ulogu.

Tom Hardi je takođe na ovoj listi, ali sudeći po kladionicama, Hardi je riskantan glumac za ovu ulogu. Obožavaoci su navikli da ga gledaju u drugačijim ulogama od one koju Bond treba da predstavi, a osim toga mnogi se slažu da je već stvorio filmsku ikonu glumeći u filmu "Mad Max". Džejson Stetam je takođe ušao u uži izbor, i glumac se obratio javnosti povodom ovih navoda. On je izjavio da bi sa zadovoljstvom igrao tajnog agenta 007, ali da bi to on uradio na svoj način i igrao bi stilom koji je prepoznatljiv za njegove filmove.

Tom Hidlston, koji je osvojio srca mnogih svojom ulogom Lokija u filmu "Avangers", visoko se kotira na ovoj listi, međutim glumac nije želeo da komentariše navode da bi upravo on mogao biti novi Džejms Bond.

Na ovoj listi je i prvi put jedna žena, pa je tako glumica Džilijan Anderson, koja je na svom Twitter nalogu napisala: "Zovem se Bond. Džejn Bond" i objavila poster koji su napravili obožavaoci, na kojem je spojena njena slika i stariji filmski poster Džejmsa Bonda.

Reditelj poslednja dva filma o Džejmsu Bondu Sem Mendes osvrnuo se na sve učestalije glasine i istakao da obožavaoci i kladionice neće biti presudni za odluku o novom glumcu.

"Da li će novi Bond biti Idris Elba, Tom Hidleston ili Demijan Luis? Možete da pričate o tome koliko hoćete, ali vaši komentari nikako neće uticati na konačnu odluku. Istina je u tome da, a ovo može i da vam bude naslov, ovde nije reč o demokratiji. Nije vam ovo 'X Factor'. Nije vam ovo referendum o ulasku u Evropsku uniju. Za ovo ne možete da glasate", objasnio je Mendes.

Režiser je naglasio da će konačnu odluku o novom glumcu doneti producentkinja filma Barbara Brokoli, koja je odabrala i Danijela Krejga.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...