•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U ‘Jackass 4’ navodno neće biti zbog kršenja ugovora Bam Margera

Usred nesigurnosti oko njegovog učešća u nastavku, Bam Margera je navodno otpušten iz Jackass-a 4 zauvek. Margera je na društvenim mrežama objavio uznemirujući video u kome je buncao na Johnny Knoxville-a i Jackass tim zbog njegovog šutiranja iz projekta. Video je ubrzo izbrisan, a Bam je kasnije nagovestio da među njima nije bilo loše krvi, implicirajući da će ipak biti u Jackass 4.

Sada, novi izveštaj navodi da, iako svi još uvek žele da Bam zatraži pomoć, nema povratka na Jackass 4. Otpuštanje se, navodno, svodi na Margera-ino odbijanje da se pridržava smernica koje su producenti tražili da ostane deo filma, u osnovi kršeći njegov ugovor. Što se tiče zašto je morao da se pridržava toliko specifičnih pravila, priča se da su se producenti plašili Margera-ine prošlosti zbog zloupotrebe supstanci i nestalnog ponašanja koji su stvarali probleme na snimanju.

Da bi ostao uklјučeni u Jackass 4, obavezni zahtevi Margera-e uklјučuju rutinske testove lekova, uklјučujući uzorke urina. Takođe je trebalo da ostane potpuno posvećen ostajanju trezvenim, duvajući u alkotest, dokazujući da je uzimao lekove i posećujući psihologa tokom proizvodnje. U njegovom originalnom video snimku na Instagram-u, Bam Margera je spomenuo neke od ovih uslova dok se bunio o njegovom otpuštanju, ali nije primetio koja je poslednja kap koja je prepunila čašu i zbog koje je dobio otkaz.

Zbog čitave ove situacije Bam-ovi prijatelјi su veoma zabrinuti za njega, posebno bez očigledne nade da će se ponovo uvući u Jackass, što bi mogao da bude poslednji nastavak franšize. Ideja o pojavlјivanju u filmu držala je Margera-u neko vreme čistim i uskim, ali njegovo otpuštanje ga je opet izbacilo van šina. Kao član originalne ekipe koja se pojavila u svim ostalim filmovima, Bam se oseća kao da je odsečen od nečega što je pomogao da stvori.

Trenutno nije jasno koliko je snimaka sa Margera-om snimlјeno za Jackass 4 ili da li će bilo koji od njih biti korišćen u konačnoj verziji. U njegovoj izjavi, Margera je insinuirao da će izvesti ko-autora Jeff Tremaine-a na sud ako producenti uzmu ideje koje je on dao filmu samo da bi on dobio otkaz. Takođe je rekao da će, ako je nekome stalo do njega, bojkotovati Jackass 4 i donirati novac Bam-u kako bi mogao da finansira njegov sopstveni film.

Margera je bio na rehabilitaciji mnogo puta tokom poslednjih nekoliko godina, s tim da su se njegove borbe znatno povećale nakon smrti njegovog najbolјeg prijatelјa i suparnika iz Jackass-a Ryan Dunn-a. Pored njegovih najnovijih video snimaka koji cilјaju proizvođače Jackass-a, Bam je takođe poznat i po tome što objavlјuje video rendere na mreži koji cilјaju i druge u njegovom životu. 2019. glumac i hazarder priznao je da se takođe bori sa bipolarnim poremećajem, nečim što je ponovo pokrenuo nakon njegove nedavne tirade.

Ono što je najvažnije od pojavlјivanja u Jackass 4 je da Bam dobije potrebnu pomoć. Mnogi od njegovih fanova slali su mu podršku putem društvenih mreža što će nadamo se Bam-a održati na pravom putu u njegovom putu ka pobolјšanju.

Podeli:



Preporucujemo