•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

UPOZNAJTE SE SA LIKOVIMA IZ FILMA „SMRT NA NILU“ – SVI SU OSUMNJIČENI

U susret bioskopskom prikazivanju nove ekranizacije dela Agate Kristi „Smrt na Nilu“ (Death on the Nile), Tventi senčri studio objavio je postere sa likovima iz nove krimi priče u režiji Keneta Brane koji je, drugi put za redom, otelotvorio čuvenog detektiva - Herkula Poaroa.

Film zasnovan na romanu Agate Kristi iz 1937. godine – „Smrt na Nilu“ – zanimljivoj misteriji sa elementima trilera o emotivnom haosu, tragičnim smrtima i opsesivnoj ljubavi.

Kenet Brana ponavlja svoju ulogu detektiva ikone – Herkula Poaroa, dok mu se pridružuju Tom Bejtman u ulozi pomagača Buka, Anet Bening, Rasel Brand, Ali Fazal, Don Frenč, Gal Gadot, Armi Hemer, Rouz Lesli, Ema Maki, Sofi Okonedo, Dženifer Sanders i Leticija Rajt.

Belgijanac koga krase najpoznatiji brkovi na svetu prekida svoj odmor na Nilu zbog iznenadne istrage višestrukog ubistva na parobrodu. Kakve tajne kriju piramide Gize i da li je će i ovoga puta Herkul Poaro uspeti da stane na kraj svirepim ubicama?

Sniman posebnim kamerama koje toplim bojama vraćaju publiku u period iz 1930. godine, film „Smrt na Nilu“ rekreirao je sve lokacije iz knjige za potrebe filma. Od 10. februara će domaća publika moći da pogleda film „SMRT NA NILU“ u bioskopima širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo