•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

USKORO PREMIJERA DOMAĆEG FILMA "SKOK" O NATAŠI KOVAČEVIĆ

U toku proleća na velikom platnu domaćih bioskopa naći se dugoiščekivani dokumentrani film "Skok" o Nataši Kovačević, u režiji Ivice Vidanovića i scenariste Aleksandra Miletića. Jedna od najtalentovanijih mladih košarkašica Evrope Nataša Kovačević doživela je 7. septembra 2013. tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubila nogu. Iako se činilo da se završila karijera jedne uspešne sportiskinje, ova mlada žena iznenadila je kompletnu javnost kada se samo dve godine nakon nesreće vratila na teren i postala inspiracija mnogima. Svojim vedrim pristupom životu izazvala je divljenje svih.

"Skok" je priča o zadivljujućem životnom „comebacku” košarkašice Nataše Kovačević, ali i njenoj misiji da kod drugih ljudi sličnih sudbina, probudi borbeni duh i motivaciju kako bi se prebrodile naizgled nepremostive prepreke. Ovaj film je omaž njenoj borbi i svima onima koji su joj pomogli da u 19. godini ostane uspravna posle gubitka noge i da napravi podvig kakav nije zabeležen u istoriji sporta. Natašin povratak na košarkaški teren bio je jedan od najvećih sportskih „comeback-ova” koji su ušli u anale i postali inspiracija fanova širom planete.

Učesnici filma "Skok" su i svi oni koji su se našli u Natašinom najbližem okruženju u dramatičnim trenucima njenog života, od neposrednih svedoka nesreće do doktora, prijatelja i porodice koji su bili uz nju tokom cele njene borbe.
Veliku ulogu u njenom oporavku imao je Košarkaški savez Francuske i njen predsednik Žan Pjer Sjutat (Jean-Pierre Siutat) koji je rekao "Ovoj devojci moramo da pomognemo"!

Film je snimljen u produkciji Cinnesport, a producenti filma su Aleksandar Miletić, Nevena Savić i Ivica Vidanović.

Podeli:



Preporucujemo