•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

UZ APLAUZ I ROĐENDANSKU SVEĆICU OTVOREN 15. KIDS FEST

Aplauzom i uz lepo raspoloženje prisutne dece danas je u Kombank Dvorani u Beogradu svečano otvoren 15. Dečiji filmski festival KIDS FEST koji će trajati do nedelje 20. oktobra u bioskopima širom Srbije, od Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, do Niša, Kragujevca i drugih gradova.
Ambasador festivala, poznati glumac Ivan Jevtović proglasio je festival otvorenim rekavši da je uvek voleo da provodi vreme u bioskopu i da mu je velika čast što je predstavnik ovakvog lepog filmskog događaja: "Oduševljen sam što sam dobio svoju poziciju da budem ambasador 15. KIDS FEST-a u čast dramske umetnosti, pozorišta i filma koji definitivno mogu i treba da menjaju našu stvarnost. Ne zaboravite mogućnost da svakog dana, ukoliko možete dođete u bioskopsku salu."

Ivanu se na sceni pridružila i Mina, devojčica koja je svoj prvi rođendan proslavila na prvom KIDS FEST-u, a danas puni petnaest godina kada i KIDS FEST započinje svoje 15. izdanje. Prisutna deca otpevala su rođendansku pesmu i nakon zajedničkog duvanja svećice Mina im se obratila rečima:
"KIDS FEST je meni i mojim prijateljima učinio odrastanje mnogo lepšim. Ne sećam se svog prvog KIDS FEST-a pošto sam bila jako mala, ali slike koje imam govore da sam se divno provela. Sećam se ostalih festivala kada sam išla sa svojim roditeljim, školom i drugarima kao i vi sada i bilo je divnih filmova i još boljeg druženja."

Punih sedam dana, od 14. do 20. oktobra publika će moći da uživa u brojnim evropskim i američkim naslovima kako animiranih tako i igranih filmova, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik. Osim filmskog programa festival prate kreativne radionice i aktivnosti poput Mobilnog Planetarijuma, Crvenog krsta, Francuskog Instituta, Kamičak igraonice i Mayflower škole stranih jezika.
U narednom periodu u Kombank Dvorani svi zaintereovani mogu da pogledaju izložbu radova osnovaca koji su na temu "Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo" od recikliranog materijala kreirali Mesec i zvezde.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila