•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Ubice mog oca" se vraćaju u mnogo mračnijoj četvrtoj sezoni

Trejler za novu, četvrtu po redu sezonu jedne od najpopularnijih krimi serija u regionu "Ubice mog oca" objavljen je juče. Gledaoce očekuje novi slučaj, novi likovi i zapleti, ali i otkrivanje nekih starih tajni – jedna, kako najavljuju autori, dosta mračnija sezona od svih prethodnih, ali sa mnogo više akcionih scena.

Centralni slučaj u novoj sezoni je silovanje, a autori serijala kažu da su time htjeli da ukažu na poraznu statistiku velikog broja slučajeva seksualnog nasilja, ali i činjenicu da je broj prijavljenih slučajeva jako nizak.

Paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde. Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta.

Novo lice je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke za krvne i seksualne delikte Dunje koja je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić, Aleksandra Prijović, Mladen Sovilj i drugi. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za United Media snimio Film Danas i "Dandelion production".

Za one koji su nestrpljivi i koji žele da svih 10 epizoda novog serijala pogledaju odmah, kompanije United Media i SBB i ovog puta su omogućile uslugu "bindžovanja" koja će biti dostupna svima od 28. februara preko platforme EON.

(Telegraf.rs)

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...