•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ukraden počasni Oskar Čarlija Čaplina

Počasni Oskar dodeljen Čarliju Čaplinu, vredan milion dolara, ukraden je iz prostorija jednog pariskog udruženja, piše danas francuski list "Parizjen" i dodaje da istragu vodi posebna policijska jedinica.

Počasni Oskar je Čaplinu dodeljen na ceremoniji dodele nagrade američke Akademije za filmsku nauku 1973. godine.

Ovu specijalnu nagradu dobio je za "raznovrsnost i genijalnost u pisanju, glumi, režiranju i produciranju" filma "Cirkus" iz 1928. godine.

Pored čuvene statue sa tankim slojem od 24-karatnog zlata, koja prikazuje viteza koji stoji na filmskoj rolni s mačem u ruci, lopovi su ukrali vredne olovke, takođe nekada u vlasništvu Čarlija Čaplina.

List je dodao da samo jedna olovka vredi oko 80.000 eura.

Poznati glumac, reditelj i kompozitor i jedan od najvećih komičara svih vremena osvojio je tri Oskara u karijeri: 1929, 1972. i 1973. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...