•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ukraden rukopis za knjigu o Christianu Greyu

Objavljivanje nove knjige E.L. James u serijalu 50 nijansi sive trebalo je biti pre desetak dana, međutim neko se dočepao rukopisa iz izdavačke kuće Penguin Random House, prenosi The Wrap.

Nova knjiga jednostavnog naslova Grey ispričana je iz perspektive glavnog junaka, Christiana Greya, a datum izlaska je bio zakazan za 18. jun kad je i njegov rođendan.

Jamesin rukopis je nestao, a policija još uvek istražuje ko bi mogao biti počinitelj. Izdavač je u strahu od objavljivanja knjige na internetu, ali to se (zasada) još nije dogodilo. Reč je o završnom rukopisu prema kojem je knjiga išla dalje u štampu.

Vest o novoj knjizi je objavila sama E.L. James i to na Instagramu 1. juna kada je obavestila obožavatelje da će uskoro moći da uživaju u Christianovoj verziji događaja. S obzirom na to da je originalna trilogija 50 nijansi sive prodata u više od 100 miliona kopija širom sveta i prevedena na 52 jezika, ne čudi njena odluka da još malo podeblja novčanik.

Ekranizacija prve knjige 50 nijansi sive s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanon zaradila je skoro 570 miliona dolara širom sveta (budžet 40 miliona), a ekranizacija druge knjige Fifty Shades Darker u bioskope bi trebala stići 10. februara 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu