•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uloga u kultnom filmu prvo ponuđena Bredu Pitu, on je odbio

Holivudski glumac Bred Pit, koji je nedavno osvojio dve nagrade za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", otkrio je da je pre mnogo godina odbio da igra Nea u "Matriksu".

Uloga koju je Pit odbio, tada je ponuđena Kijanu Rivsu, kojeg je Neo "obeležio" tokom čitave karijere, prenosi britanski "Metro".

Iako se prošle godine u medijima pojavila informacija da je uloga Nea prvo ponuđena Pitu, on se tim povodom do sada nije oglašavao. Da je možda prihvatio tu ulogu, njegova karijera, verovatno bi otišla u suprotnom pravcu.

"Da, odbio sam ulogu u Matriksu (1999). Uzeo sam crvenu pilulu. Ovo je jedini film za koji ću da otkrijem da sam odbio da igram u njemu", priznao je Bred, te dodao:

"Ako sam već odbio ulogu, to znači da ona nije ni bila za mene. Bila je za nekog drugog i taj neko je to sjajno uradio. Zaista verujem u to. Ako bih počeo da pričam o svim ulogama koje sam odbio, pričali bismo puna dva dana", iskren je bio glumac.

Inače, Bred Pit poslednjih nekoliko dana krasi stranice brojnih svetskih medija, a već danima se priča o njegovom susretu sa nekadašnjom suprugom Dženifer Aniston na dodeli SAG nagrada. Poznati par, za koji bi mnogi želeli da opet budu zajedno, imao je momenat o kojem svi pričaju.

Na 26. dodeli nagrada SAG, Bred Pit je osvojio nagradu za najbolje izvođenje u "Bilo jednom u Holivudu", dok je Dženifer Aniston osvojila nagradu za svoju ulogu u dramskoj seriji "The Morning Show".

"Hvala, braćo i sestre, ova nagrada mi mnogo znači. Hoću da znate da sam sve nominovane gledao i svi filmovi su divni. Sarađivao sam sa divnim ljudima na ovom filmu... Da se razumemo, uloga je bila teška - momak koji se nadrogira, skida majicu, ne slaže se sa suprugom...", rekao je Pit i opet zasmejao celu salu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu