•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Underworld: Rise of the Lycans (2009)

Ni Underworld nije uspeo izbeći svetsku krizu – recesija, inflacija, gospodarski krah, a najnovije vesti nagoveštavaju i pobunu Likana.

Svi dobro znaju da su vampiri i vukodlaci zakleti neprijatelji, a ta međusobna netrpeljivost traje hiljadama godinama. Ali, ono što malo ljudi zna je da su ove dve inače simpatične i druželjubive vrste vodile jedan od najkrvavijih, najnemilosrdnijih i najopasnijih ratova koji je započeo još u Mračnom dobu. Danas je situacija mnogo mirnija, iako se mrtvi svakodnevno broje i na jednoj i na drugoj strani. Ali, bitno je da se nikakve veće vojne akcije i ofanzive ne preduzimaju pa je broj mrtvih relativno mali. Sve do sada.

Kako i sam naslov kaže, Likani su se pobunili i eto problema. Prvo da razjasnimo ko su uopšte Likani. To je jedna posebno opasna, krvoločna i ratoborna vrsta vukodlaka kojoj je dosta silnog 'natezanja' i premišljanja i žele jednom zauvek istrebiti vampire i vladati Underworldom.

Cela priča kulminira na drevnim ulicama Budimpešte, gde sukob doživljava neočekivani preokret. Prokleta romansa između Luciana, vukodlaka koji robuje vampirima, i Sonje, vampirice i ćerke 'old school' vampira Viktora, pokreće seriju nezamislivih događaja koji zapečaćuju tragičnu sudbinu svih onih koji ih slede...

Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2009
Reziser:Patrick Tatopoulos
Scenario:Danny McBride, Dirk Blackman
Uloge:Rhona Mitra, Michael Sheen, Bill Nighy
Uzrast:R
Studio:Sketch Films
Zemlja:United States
Website:www.sketchfilms.co.uk
Jezik:Engleski
Trajanje:92 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...