•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Unearthly Stranger (1963)

Film neuobičajenog sižea o ljubavi između jednog pripadnika ljudske rase i žene-došljaka sa zvezda, sa izrazitim elementima trilera.
U jednom naučnom institutu, u kome se sprovodi tajni projekat vezan za ispitivanje novih svojstava prostor-vreme, događa se niz zagonetnih ubistava istraživača. Ispostavlja se da je vinovnik supruga poslednjeg živog naučnika, koja mu otkriva da je došljak iz svemira koji ima zadatak da osujeti projekat. Ljubav prema suprugu ne dozvoljava joj, međutim, da eliminiše i njega, iako je svesna da će je to stajati glave kada se vrati na matični svet.
Sledi dirljiva oproštajna scena u kojoj bizarnost glavne junakinje najzad dolazi do punog izražaja...

Žanr:horor, sf
Godina:1963
Reziser:John Krish
Scenario:Rex Carlton, Jeffrey Stone
Uloge:John Neville, Philip Stone, Gabriella Licudi
Uzrast:PG
Studio:Independent Artists
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:78 minuta
Podeli:



Preporucujemo