•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Unstoppable (2010)

Radnja filma Unstoppable govori o mašinovođi i kondukteru, koji jure za vozom koji se otkačio iz kompozicije i juri nekontrolisanom brzinom. Kako se u vozu nalazi smrtonosni tovar, otrovne hemikalije, njih dvojica su primorani da dobiju trku. Ukoliko ne zaustave voz na vreme, može se desiti da iskoči iz šina i prouzrokuje izliv otrovne materije, koja bi uništila stanovništvo malog grada.

Brz, glasan i neumoran poput voza u središtu priče, "Unstoppable" je savršena bioskopska zabava - i najbolji film reditelja Tonyja Scotta godinama unazad.

Pat zanimljivosti vezanih za film:

- Film je bio u fazi razvoja od 2004. godine.

- Snimljen je prema istinitoj priči o incidentu sa nekontrolisanim vozom. Lokomotiva CSX je 15. maja 2001. godine napustila Toledo u Ohaju bez mašinovođe a zaustavljena je tek nakon što je prošla tri zemlje i 106 kilometara. Tom prilikom niko nije bio povređen.

- Iako je u pojedinim scenama teško reći, Chris Pine je svoje kaskaderske scene snimio sam. Denzel Washington je imao nekoliko dvojnika, za svaki dan snimanja po vozu u pokretu. Osim brige oko osiguranja, prema rečima reditelja Tonyja Scotta, "Denzel ima strah od visine, i nije bio lak zadatak popeti ga na voz koji je visok 8 metara i koji se kreće brzinom od 80 kilometara na čas." Tako da kada vidite Washingtona na vagonu, to je zaista on.

- Ovo je šesti film Denzela Washingtona koji je režirao Tony Scott.

CB
Žanr:akcija, triler
Godina:2010
Reziser:Tony Scott
Scenario:Mark Bomback
Uloge:Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson
Uzrast:PG-13
Award:Nominovan za Oscara, 1 nagrada i 12 nominacija
Box office:167.8M USD
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...