•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Upoznajte čarobno filmsko carstvo - 9. Kids Fest u Vilinom gradu

Dečiji filmski festival Kids fest počinje u ponedeljak, 14. oktobra i trajaće do nedelje, 20. oktobra

9. Dečiji filmski festival Kids fest održava se od ponedeljka, 14. oktobra, do nedelje, 20. oktobra, u bioskopu "Vilin Grad". Kids Fest će publici predstaviti 13 zanimljivih filmskih premijera – animirane, igrane, dokumentarne, 3D filmove iz Danske, Nemačke, Francuske, Norveške, Španije, Belgije, Kanade, Izraela, Brazila. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a na Kids festu naći će se sinhronizovani na srpski jezik. Među ostvarenjima su dokumentarci o životinjama, priče o prijateljstvu, ljubavi, odrastanju i avanturama. Ove godine u programu Kids Festa nalazi se čak 6 3D ostvarenja, među kojima su i „Nosorog oto 3D“, „Vitez Rasti 3D“ i "Turbo 3D".

Na KIDS FESTu gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopu Vilin Grad ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni. Kreativne radionice spremila je UMS škola za talente, pa će tako posetioci moći da učestvuju u radionicama glume i manekenstva, likovnim radionicama u kojima će praviti nakit od cveća i maske, ali i da se druže sa klovnovima i likovima iz poznatih bajki.

Cene ulaznica za Kids Fest niže su od uobičajenih bioskopskih cena, te ulaznica za 2D projekciju košta 160, a za 3D projekciju 260 dinara. Bioskop Vilin Grad spremio je i dodatne popuste namenjene školama, vrtićima i svim organizovanim posetama.

9. Dečiji filmski festival Kids fest dešava se i u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, kao i u preko 30 gradova širom Srbije.

Dodatne informacije o KIDS FESTu možete naći ovde, a trejlere filmova kao i termine projekcija možete pogledati na sajtu biokopa Vilin Grad.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu