•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Upoznajte Jareda Letoa kao novog Marvelovog antijunaka

Ovog leta u bioskope stiže akciona horor priča o naučniku Michaelu Morbiusu koji se, tražeći lek za svoju retku krvnu bolest, slučajno pretvori u živog vampira.

"Morbius" donosi priču o Michaelu Morbiusu, biohemičaru, dobitniku Nobelove nagrade, koji pokušava da izleči svoju retku krvnu bolest eksperimentalnim postupkom, kombinovajući terapije elektrošokova i vampirske šišmiše, a u glavnoj ulozi se pojavljuje slavni glumac Jared Leto.

Rezultati su očekivano katastrofalni i doktor Morbius pretvori se u živog vampira.

Potreba za krvlju kako bi preživeo, skrivanje od dnevnog svetla neke su od tradicionalnih vampirskih sposobnosti koje dobije ali uz to može i da leti, ima nadljudsku snagu i mogućnost samoizlečenja.

Kada ugrize svoje žrtve i pije njihovu krv, ti napadi često završe smrću, ali nikoga ne pretvaraju u vampira.

Uprkos gađenju prema vlastitoj žeđi za krvlju Morbius odluči da hvata kriminalce koje smatra nedostojnim života. Morbius je Spidemanov spin-off film te, uz Venoma, deo posebnog takozvanog Spider-svemira. Morbius, koji je u Marvelovim stripovima ponekad negativac, a ponekad antiheroj, pripada Spiderman franšizi, a stvorili su ga Roy Thomas i Gil Kane. Prvi put se pojavio na stranicama stripa o Čudesnom Spidermanu sada već davne 1971. godine.

Jared Leto našao se u vodećoj ulozi antijunaka Morbiusa. Osim Leta u filmu glume Jared Harris (Mad Men), Adria Arjona (Pacific Rim Uprising), Tyrese Gibson (The Fate of the Furious) i Matt Smith (Doctor Who). Morbius u bioskope stiže na leto 2020. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...