•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Upoznajte strašnog superzločinca Doktora Dooma!

Objavljen je još jedan trailer buduće parade superheroja zvane "Fantastic Four" u kojoj upoznajemo i njihovog smrtnog neprijatelja Dr. Dooma.

Nepobedivu četvorku naučnika koji, nakon nesreće u laboratoriji, dobijaju natprirodne moći, glumiće Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan i Jamie Bell, dok će spomenutog superzločinca igrati Britanac Toby Kebbell.

"Fantastičnu četvorku", prema scenariju Simona Kinberga, režira Josh Trank.

Inače, u pitanju je treća ekranizacija ovog kultnog stripa - 1994. je godine izašao prvi film, malog budžeta i namenjen isključivo videotržištu, dok je 2005. svetlo dana ugledao i onaj s Chrisom Evansom i Jessicom Albom u glavnim ulogama.

Za kraj spomenimo i kako ćemo celu ovu ekipu u bioskopima gledati već od avgusta u svim bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...