•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Urnebesna komedija 'Mame u provodu' od 10. avgusta u bioskopima

Film "MAME U PROVODU" (FUN MOM DINNER) će početi da se prikazuje od četvrtka, 10. avgusta u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Art bioskop Užice, Otvoreni univerzitet Eurocinema (Subotica), Art bioskop "Aleksandar Lifka" (Subotica), Bioskop Ekran (Sombor), Leskovački kulturni centar, Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Karte za projekcije filma su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

Ne propustite najbolju žurku ovog leta u veseloj komediji MAME U PROVODU! Sjajna bioskopska zabava sa puno smeha, zagarantovana je uz glavne akterke (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet), koje će tokom jedne lude noći upasti u niz neočekivanih situacija.

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili" – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?! Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).
Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane „Mame" (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama" mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...