•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uručeni računari - donacija Zadužbini Ilije M. Kolarca

Zadužbini Ilije M. Kolarca uručena je donacija 6 računara za arhiviranje audio i arhivske građe kao i za realizaciju muzičkih programa i predavanja. Firma Smart Energy Investment Kft Budimpešta koja je donirala potrebnu opremu pozvala je i ostale firme i pojedince da se priključe i podrže najstariju ustanovu kulture. Donaciju je uručio direktor Obrad Tadić, a upravnica Jasna Dimitrijević ispred Zadužbine je izrazila zahvalnost na računarskoj opremi.

Donator SEI poručuje da je partnerstvo ključni element na kome se zasniva snaga društva i da se samo udruživanjem i sinergijom može doći do rezultata. Kroz javno privatno-partnerstvo su, kako kažu, u Srbiji investirali oko 15 miliona evra u javnu infrastrukturu i energetsku efikasnost, ali je svaka pomoć kulturi i obrazovanju na ovakav način najbolje moguće ulaganje. Ovo je jedna od donacija koju su realizovali u proteklih godinu dana, a u planu su nove kojima će prikazati partnerstvo na delu.

Donaciju su podržali Nj.E. ambasador Mađarske gospodin Attila Pintér i počasni konzul Mađarske gospodin Nemanja Milutinović pozivaći i ostale mađarske kompanije da se pridruže donaciji kako ovoj ustanovi, ali i ostalima kojima je potrebno.

Podsećamo da je Kolarac nezavisna institucija koja svoje poslovanje realizuje iz prihoda koje ostvaruje od sopstvenih delatnosti. U narednom periodu neophodna su sredstva za prateću opremu, restauraciju pojedinih delova u zgradu, ali i finansijska podrška za realizaciju programa. Tokom godine održi se više od 200 koncerata i oko 200 različitih predavanja za sve generacije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...