•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro novi film sa Žarkom Lauševićem

Momo je skitnica koji živi u napuštenoj fabrici i pati od depresije. Ema je skitnica koja živi u šahtu i lečila se od alkoholizma. Oni počinju da žive zajedno u potpunoj nemaštini.

Ukratko, to je radnja novog filma “Smrdljiva bajka” scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića u kom glavne uloge tumače Žarko Laušević i Jelena Đokić.

“Inspiraciju za ovu priču sam našao posmatrajući par beskućnika, muškarca i ženu, kako se drže za ruke. Bio je to jedan od najdirljivijih prizora koji sam video. Pratio sam ih neko vreme. Živeli su u kanalizacionom šahtu. Dva junaka, dva anti-heroja, ponižena, osuđena, odbačena od svih, otkrivaju snagu ljubavi u sebi i sopstvenom iskupljenju. Oni, na neki način, predstavljaju spasioce svega lepog i uzvišenog, svega što nas čini ljudima”, kaže reditelj.

“Moja namera je da pokušam da učinim te ‘nevidljive ljude’- vidljivim. Ključ mog rediteljskog pristupa leži u samom naslovu filma: Smrdljiva bajka. Slika i zvuk treba da prenesu jedinstvo suprotnosti. Smrad i bajku”.

Pogledajte prvi trejler za ovo neobično ostvarenje:

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu