•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro počinje snimanje filma o Pišonji i Žugi

Počele su prve pripreme za produkciju filma koji nastaje po pesmi koju je napisao Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, a zasnovanoj na istinitim događajima iz Sarajeva s kraja osamdesetih godina.

Scenario za film napisali su Sejo Sekson i Vladimir Đurđević, pisac i dramaturg iz Beograda koji je pre nekoliko godina uradio i dramski tekst na istu temu, koji se igrao u Narodnom pozorištu u Zrenjaninu i beogradskom Ateljeu 212.

Reditelj filma biće poznati bh. filmski, tv i pozorišni reditelj Aleš Kurt, dok su producenti ove regionalne koprodukcije, osim Seje Seksona, Jasmin Duraković (DEPO, BiH) i Davor Pušić (FOKUS, Hrvatska).

Audicije za uloge u filmu predviđene su u naredna dva meseca, a planirano je da u filmu igra nekoliko velikih i poznatih bh. glumaca.

Istovremeno, scenograf filma Osman Arslanagić, zajedno s rediteljem filma i producentskom ekipom, obilazi lokacije za ovaj budući filmski projekt.

Razvoj projekta je podržala Fondacija za kinematografiju FBiH, dok će novina u realizaciji filma biti i to što će sami ljubitelji pesme i Zabranjenog pušenja, ali i budućeg filma, moći putem online fundrising kampanje podržati produkciju ovoga projekta.

Snimanje filma bi se trebalo realizirati tokom 2015. godine, dok se premijera filma i tv serije planira za prvu polovinu 2016. godine, saopšteno je iz producentske kuće DEPO, javlja “Fena”.

Website:haber.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu