•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro privatni snimci Reese Witherspoon

Popularna holivudska glumica Reese Witherspoon ima pune ruke posla u zadnje vreme. Unajveće radi na akcionoj komediji 'This Means War” o kojoj je već bilo reči na našem sajtu, a očekuje se da će takođe imati glavnu ulogu i u novoj komediji Nick-a Stoller-a Sex Tape. U toj komediji partner bi joj trebao biti Jason Segel.

Ukratko, Sex Tape će pratiti dešavanja u vezi mladog bračnog para koga čine Reese i Jason i koji su već duže vremena u vezi. Kako bi učinili svoj seksualni život malo zanimljivijim i kako bi izašli iz svakodnevne rutine oni reše da snime privatni kućni video u svojoj spavaćoj sobi, ali na njihovu nesreću idućeg jutra tog privatnog snimka nema !!!

Zaprepašćeni i zabrinuti zbog te činjenice (ko zna šta su sve radili), počinju potragu za snimkom...

Ne zna se tačan termin za kada je ovaj film planiran, ali verovatno će to biti još jedna komedijica u nizu komedija koje je Reese navikla da snima.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila